Om oss

OM OSS 

Maskinkomponenter är en modern mekanisk verkstad med huvudinriktning mot skärande bearbetning. Stora tunga komponenter med styckevikter upp till 20 ton med högt ställda krav på toleranser är vår specialitet. Vi använder oss av senaste CAD/CAM teknik i vår produktion och samtliga huvudmaskiner är utrustade med CNC-styrning för programmering av avancerade ytor och profiler.
Men ska vi vara helt ärliga så är det människorna inom företaget och den kompetens de besitter som är den viktigaste tillgången vi har. De flesta som arbetar hos oss är gamla i gemet. I vår värld betyder det modet och självförtroende att leverera när mycket står på spel. Det innebär också att vi fortsätter utvecklas både som företag och individer. För varje uppdrag är unikt och vi skulle aldrig drömma om att tumma på kvaliteten.

Ett gott rykte och långvariga kundkontakter betyder allt för oss. Därför är vi snabba på att ställa om och anpassar vår produktion efter dina behov. När du behöver oss finns vi där vad som än gäller. Allra bäst blir resultatet när vi får ditt långsiktiga förtroende. När vi känner din verksamhet utan och innan kan vi enkelt anpassa våra insatser och komma med idéer som stärker ditt företag. Idag rör vi oss friktionsfritt mellan uppdragen. Vi arbetar med både små och stora uppdragsgivare – från lokala verkstäder till industrins giganter. Engagemanget är alltid detsamma, oavsett uppdragets storlek.
Hos oss betyder kunnande att faktiskt veta vad vi håller på med och vad du behöver. För all teknik och all kompetens i världen är bortkastad om den inte kommer dig till nytta.

MASKINKOMPONENTER

Hammarvägen 27

943 36 Öjebyn

Tel: 070-631 85 88

info@maskinkomp.se

Maskinkomponenter är ett litet företag.
Vår storhet ligger i erfarenhet, professionalism och kvalitet – alltid med engagemang och stort utrymme för flexibilitet. Dessutom har vi Norrlands största maskiner. Med dem uträttar vi storverk och små mirakel.

Maskinkomponenter är ett stabilt verkstadsföretag med ett tydligt syfte, nämligen att alltid och i alla led leverera jobb av högsta kvalitet. Med genuint kunnande, engagemang och sunt förnuft reparerar, konstruerar och finjusterar vi efter dina önskemål.

Broschyr (PDF)

Maskinlista (PDF)